Cititi Biblia

Cauta in Biblie | Pasaj | Cititi Biblia

Versiunea Cornilescu

[1][2][3][4][5]

1 Tesaloniceni
Capitolul 3

3:1 De aceea, fiindca nu mai puteam rabda, am socotit mai bine sa fim lasati singuri in Atena

3:2 si v-am trimis pe Timotei, fratele nostru si slujitorul lui Dumnezeu in Evanghelia lui Hristos, ca sa va intareasca si sa va imbarbateze in credinta voastra,

3:3 pentru ca nimeni din voi sa nu se clatine in aceste necazuri; caci stiti singuri ca la aceasta suntem randuiti.

3:4 Si, cand eram la voi, v-am spus mai dinainte ca vom avea sa suferim necazuri, ceea ce s-a si intamplat, cum bine stiti.

3:5 Astfel, in nerabdarea mea, am trimis sa-mi aduca stiri despre credinta voastra, de teama ca nu cumva sa va fi ispitit ispititorul, si osteneala noastra sa fi fost degeaba.

3:6 Dar chiar acum a venit Timotei de la voi la noi si ne-a adus vesti bune despre credinta si dragostea voastra, ca totdeauna pastrati o placuta aducere aminte despre noi si ca doriti sa ne vedeti, cum dorim si noi sa va vedem pe voi.

3:7 De aceea, fratilor, in toate stramtorarile si necazurile noastre am fost mangaiati cu privire la voi, prin credinta voastra.

3:8 Acum, da, traim, fiindca voi stati tari in Domnul.

3:9 Cum putem noi oare sa multumim indeajuns lui Dumnezeu cu privire la voi, pentru toata bucuria pe care o avem din pricina voastra, inaintea Dumnezeului nostru?

3:10 Zi si noapte Il rugam nespus sa va putem vedea fata si sa putem implini ce mai lipseste credintei voastre.

3:11 Insusi Dumnezeu, Tatal nostru, si Domnul nostru Isus Hristos sa ne netezeasca drumul la voi!

3:12 Domnul sa va faca sa cresteti tot mai mult in dragoste unii fata de altii si fata de toti, cum facem si noi insine pentru voi,

3:13 ca sa vi se intareasca inimile si sa fie fara prihana in sfintenie, inaintea lui Dumnezeu, Tatal nostru, la venirea Domnului nostru Isus Hristos impreuna cu toti sfintii Sai.