Cititi Biblia

Cauta in Biblie | Pasaj | Cititi Biblia

Versiunea Cornilescu

[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21][22]

Apocalipsa
Capitolul 10

10:1 Apoi am vazut un alt inger puternic, care se cobora din cer, invaluit intr-un nor. Deasupra capului lui era curcubeul; fata lui era ca soarele si picioarele lui erau ca niste stalpi de foc.

10:2 In mana tinea o carticica deschisa. A pus piciorul drept pe mare, si piciorul stang pe pamant

10:3 si a strigat cu glas tare, cum racneste un leu. Cand a strigat el, cele sapte tunete au facut sa se auda glasurile lor.

10:4 Si, cand au facut cele sapte tunete sa se auda glasurile lor, eram gata sa ma apuc sa scriu; si am auzit din cer un glas care zicea: Pecetluieste ce au spus cele sapte tunete, si nu scrie ce au spus!

10:5 Si ingerul pe care-l vazusem stand in picioare pe mare si pe pamant si-a ridicat mana dreapta spre cer

10:6 si a jurat pe Cel ce este viu in vecii vecilor, care a facut cerul si lucrurile din el, pamantul si lucrurile de pe el, marea si lucrurile din ea, ca nu va mai fi nicio zabava,

10:7 ci, ca in zilele in care ingerul al saptelea va suna din trambita lui, se va sfarsi taina lui Dumnezeu, dupa vestea buna vestita de El robilor Sai, prorocilor.

10:8 Si glasul pe care-l auzisem din cer mi-a vorbit din nou si mi-a zis: Du-te de ia carticica deschisa din mana ingerului care sta in picioare pe mare si pe pamant!

10:9 M-am dus la inger si i-am cerut sa-mi dea carticica. Ia-o, mi-a zis el, si mananc-o; ea iti va amari pantecele, dar in gura ta va fi dulce ca mierea.

10:10 Am luat carticica din mana ingerului si am mancat-o; in gura mea a fost dulce ca mierea, dar, dupa ce am mancat-o, mi s-a umplut pantecele de amaraciune.

10:11 Apoi mi-au zis: Trebuie sa prorocesti din nou cu privire la multe noroade, neamuri, limbi si imparati.